Valutor:

Asics Män Valuta För Pengarna Roadhawk FF 2 löparskor SS19 Vit Sneakers VTaeXZc7

  • 705 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,457  s.kr545
Spara: 63% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Män Valuta För Pengarna Roadhawk FF 2 löparskor SS19 Vit Sneakers VTaeXZc7
Asics Män Valuta För Pengarna Roadhawk FF 2 löparskor SS19 Vit Sneakers VTaeXZc7
Asics Män Valuta För Pengarna Roadhawk FF 2 löparskor SS19 Vit Sneakers VTaeXZc7

Asics

ASICS RoadHawk FF 2 löparskor vara helt förberedd med löparskor ASICS RoadHawk FF 2. Utformad för att ge dig en smidigare och mer skyddade steglängd, dessa skor kombinera komfort och stil så att allt du behöver koncentrera sig på kommer avståndet.


Sömlös övre


Öppen mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Sömlös konstruktion ger en irritation-fri passform, eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag, plus självständigt placerade öljetter skingra spets spänning för ännu mer skräddarsydda komfort. Överlägg swathe den mellanfoten och hälen i lätta stöd; de förenas med snörning för att främja fullständig låsning, förankrar du till mellansulan och minska i-sko slirning så att du kan njuta av smidig, störningsfri framsteg.


FlyteFoam driva mellansula


Ett generöst lager av SpevaFoam 45 bestående material sitter under fötterna; dess extra kudde ger en mjuk känsla och ökad komfort, skonar lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga betong. En fullängds plattform av FlyteFoam Propel utgör den huvudsakliga mellansulan. Denna nya patenterade skum formulering är utformad för att ge förbättrad reaktionsförmåga vid tå-off; ökad energi-avkastning innebär din användning av överflödiga muskelkraft reduceras och prestanda förbättras.


AHAR + yttersula


Påverkan styrsystemet tekniken fungerar för att öka steglängden. Den ASICS inverkan vägledning System (I.G.S) är en grundläggande designfilosofi kring vilka ASICS' tekniska skor är byggd. Syftet med I.G.S är att uppmuntra foten att utföra på ett naturligare sätt in och detta uppnås främst genom att uppmuntra skon att arbeta med foten i stället för att försöka kontrollera det, något som ytterligare förstärks av de flex grooves som etsas in outs OLE. Yttersula AHAR + avslutar den RoadHawk FF 2, lagt till att leverera hållbara och tillförlitliga grepp över varje yta. För idrottare som längtar efter en sko som är byggd för komfort och uthållighet, välja RoadHawk FF 2.