Valutor:

Asics Dam Erkänd Hemsida Gel-Nimbus 21 kvinnor kör sko SS19 Grå Sneakers Ho7hcco2

  • 965 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,445  s.kr540
Spara: 63% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Dam Erkänd Hemsida Gel-Nimbus 21 kvinnor kör sko SS19 Grå Sneakers Ho7hcco2
Asics Dam Erkänd Hemsida Gel-Nimbus 21 kvinnor kör sko SS19 Grå Sneakers Ho7hcco2
Asics Dam Erkänd Hemsida Gel-Nimbus 21 kvinnor kör sko SS19 Grå Sneakers Ho7hcco2

Asics

ASICS GEL-Nimbus 21 kvinnors kör ShoesThe ASICS GEL-Nimbus 21 löparskor för kvinnor hjälper löpare driva deras kör vidare. Flytefoam driva ger den ultimata energisk känsla som hjälper dig driva det bärare framlänges, medan färgpekskärm mesh, en rymlig tå-box och en lateral full kontakt yttersula ger en mjukare, mer stabil ritt från häl strike tå-off.


2-lagers Jacquard Mesh övre


2-lagers jacquard mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforeringen i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. 2 lager av mesh kan du ha en supermjuk, fukt förvaltning lager bredvid foten för att förbättra i-sko och bredvid Hudkomfort medan det yttre lagret är mer hållbara att förhindra scuffs från rippa materialet. Dessutom, lägga 2-lager en annan fördel som de gnugga när du flyttar som i sin tur förhindrar materialet gnider mot huden, vilket dramatiskt minskar skav och hudirritation.


Dessutom läggs överlägg till byggandet att ge smidig stöd utan att lägga vikt och bylsighet. Övre är åtdragna och lossas i vissa områden att tillåta för fotens naturliga rörelser, arbeta med dig när du tränar för allt från morgon körs till utmanande maraton. Asymmetrisk snörning systemet förenar med en exoskeletal hälkappa att garantera perfekt komfort och passform, särskilt i området vrist och häl. de hjälper till att förankra du till mellansulan och minska i-sko slirning så att du kan njuta av smidig störningsfri framsteg. En uppdaterad tåpartiet ger ökad flexibilitet och ger mer utrymme, vilket möjliggör bekväm tå splay och en mer effektiv push-off. Självständigt placerade öljetter skingra spets spänning, bidrar till den bekväma och anpassade montering miljön av Gel-Nimbus 21. Slutligen övre ger dig en ortholite krage svamp som ökar komforten till nästa nivå runt ankeln och samt som hjälpmedel fukthantering ytterligare.


Flytefoam mellansula


En gjuten EVA-innersulan vaggor foten med ventilerande, fukttransporterande lätthet, förhindra att utvecklingen av den störande clammy känslan att hålla dig sval och motiverad på längre avstånd dagar. Beläget i mellansulan och kompletterar schakt bouncy natur, är rearfoot och framfoten GEL-dämpning system. De arbetar för att minska chock under fasen inverkan; skonar lederna när du landar på oförsonliga ytor och möjliggör en smidig övergång till mitten av hållning.


ASICS spela deras ess kort med två lager av flytefoam som arbetar tillsammans för att ge en perfekt balans av lätta och rebound egenskaper. Dessa lager av skydd, studsa och komfort ge dig oöverträffad stötdämpning och en livlig resa. Flytefoam är den lättaste dämpning material ASICS har någonsin gjort, 55% lättare än industrin standard mellansula föreningar och buffrar det mot marken för att skydda dig från onödiga stress och trötthet. Flytefoam Lyte sitter som ett bottenlager dämpning för att ge lätta stötdämpning medan Flytefoam driva ligger precis ovanför det för utmärkt rebound och snapin tillbaka boenden. Denna unika förening tar den energi som skapas från häl slående och överför den till detta lager där det kan användas för att katapult du till ditt nästa steg. Flytefoams förstärkt, organiska fibrer låt den materiella studsen tillbaka till sin ursprungliga form efter varje körning; så du kan träna hårdare, oftare, längre, utan att oroa dig att dina skor inte skulle kunna ta den. Motståndskraftiga och vinnande, Flytefoam Lyte och Flytefoam Propel technology kan du köra med en känsla av att dina fötter inte ens röra marken.


Laterala Full kontakta yttersula


En Lateral Full kontakt yttersula fullbordar den ASICS Gel Nimbus 21, leverera ännu mer dämpning och hållbarhet. AHAR (ASICS High nötningsbeständiga gummi) har strategiskt placerats i hög stress områden att leverera utmärkt grepp utan att kompromissa med skons beständighet. Allt har varit tänkt att förse dig med de mest tillförlitliga, bekväma löpskor. ASICS Gel Nimbus 20, ger dig absolut ingen ursäkt att inte köra.